Nyt sekin on sitten nähty, juhannus kamalassa limaflunssassa. Kuumeesta ei onneks oo ollu tietoa, mutta kurkkukipu, nuha, päänsärky ja yskä on tullu tutuiksi. Nyt jäljellä enää köhä ja kadonnut ääni, joten töitä saa puskea (tai ainakin olla puskevinaan) taas huomisesta lähtien täydellä höyryllä...

"Pitkä vko-loppu" on siispä mennyt kotona löhöillessä poikkiksen kanssa. Ei siinä mitään, suunnitelmissa olikin viettää romanttinen vko-loppu pääkaupunkiseudulla. :) Terveenä ois kyllä tullu käytyä aattona jossain. Noh, ei voi mitään. Katse ens juhannukseen siispä! KUKA IHQ HALUU LÄHTEE MUN KAA RMJ:HIN???  :D




Rakkaat lukijat, tehän tiedätte, miten kovasti tykään aikatauluttaa elämääni. <3  Aionkin nyt valaista teitä loppukesän aikataulullani. NOH.


-Tänään aion ainakin syödä, pestä vessaa ja lukea kirjaa (Aikamme ambomaat ;D ). Tv:stä ei tule oikein mitään "pakko nähdä" -kamaa. Poikkis luultavasti katsoo taas illan futista. Ehkä välillä käyn kiehnäämässä siinä vieressä, ehkä en. Pelkkä futis ei hirveästi kiinnosta, jotain lisähöystöä (huom. ei höyläystä) on oltava. :)  Ai niin ja hei espanjaa vois lukea.

-Huomenna meen töihin. Iltapäivällä luult. kärsin univelasta maanantaiseen tapaan. Jos on hyvä olo, voisin käydä tsekkailemassa ale-myyntejä. Jos on tosi hyvä olo, mitä epäilen, voisin käydä jumppailemassa. Kaipaan ihan oikeesti jumppailemista.

-Loppuviikosta vois yrittää vihdoin sulattaa sitä pakastinta ja pestä ikkunoita. Ja muutenkin ois krooninen siivoamistarve. Töitä ja kotihommia siis. Ja jumppailua/ulkoilua toivottavasti. Ei oo mitään tapaamisia sovittuna tms. Vko-loppu on mun osalta auki. Poikkis aikoo olla parissa muutossa apuna.

-Reilun viikon päästä ollaankin jo heinäkuussa. Heinäkuussa täytyy mennä uimaan viimeistään. Poikkis aikoo käydä ekalla kunnon vko:lla mökkeilemässä mun ollessa töissä. Ihan kivaa kyllä, kjöhköj. Lauantaina poikkiksella on taas jotain säätöä, mutta sunnuntai on varattu sukuloinnille (eräät synttärit).

-Tätä seuraavalla vko:lla tuleekin sitten pääsykoetulos, jaiks. Sitten joko iloitsen opiskelupaikasta tai täyttelen kansanopistohakemusta. Pääasia, että pääsee taas askelen eteenpäin.

-Tästä seuraavalla vko:lla poikkis lähtee vaeltamaan ja on melkeenpä 3vko puhelimen tavoittamattomissa ja porojen syötävänä. Ehe, ehe. Meikä taas puskee töitä ja säätää niitä tavallisia asioita ja ennenkaikkea: syön mitä huvittaa poikkiksen mielipiteestä välittämättä. Kavereita ois toki kiva nähdä. Ja baarit, ahh. Toivottavasti luen myös espanjaa.

-...sillä poikkiksen palatessa (elämme elokuun toista viikkoa) mulla alkaa das_espanjan_kurssi. Tulee olee rankahkot 3vko:a, mut hei, haastetta pitää olla. Kurssia on  siis 2,5h maanantaista torstaihin +  läksyä on luvattu paljon + neljännellä viikolla on koe. Eihän siinä siis muuten mitään, mutta kun on ensin 6,5-10 tuntia töissä ja lähtee sitten oppitunnille, niin kotiin palatessa voi olla hieman väsy olo vääntää läksyjä. Mutta kyllä mä pari tuntia pystyn irrottamaan läksyille, enempää en. On sitä lukiossakin väännetty, samperi sentään. :D :D Ja etukäteen pänttäily auttaa varmasti osaltaan.

Odotan kyllä tosi innolla tuota kurssia ja sitä, että pääsen taas kiusaamaan harmaita aivosolujani. Vaikka pääsykokeisiin lukeminen oli tietyllä tavalla rankka juttu, niin suurin osa kuluneesta vuodesta on kuitenkin mennyt melkeen täysin aivotonta työtä säätäessä, mikä rasittaa ihan eri tavalla kuin pänttäily, silloin kun/jos rasittaa.

-Kurssin ja kokeen jälkeen koittaa syyskuu uusine haasteineen, ainakin toivottavasti.